Batátové pyré s česnekovou plackou a sušenými rajčaty

0

Zapomeňte na svíčkovou, pizzu nebo špagety. Dnes si můžete vyzkoušet připravit něco netradičního: vynikající batátové pyré s česnekovou plackou a sušenými rajčaty dle nejnovějšího receptu z kuchyně Moniky Mlejnkové.

Ingredience:

Pyré:

  • 200g uvařené dýňové pyré
  • 200g batáty
  • lžíce másla
  • sůl
Placka:
  • 70g Gervais
  • 30g OatMash natur
  • 1 vejce
  • česnek
  • tymián
  • lžíce kokosového oleje
Zdobení:
  • sušená rajčaty
  • fazolové lusky

Postup:

Batáty uvaříme doměkka, rozmixujeme společně s máslem, přidáme pyré, osolíme a můžeme i trochu smetany, pro mlsaly. Všechno na placku (kromě oleje) smícháme dohromady a pečeme jako sekanou. Po upečení nakrájíme na plátky, opečeme na oleji a podáváme s pyré. Zdobíme rajčaty a fazolkami.

Průměrné nutriční hodnoty:

Bílkoviny Sacharidy Cukry Tuky Energie
16g 75g 9g 37g 695kcal

 

Share.

Informace o autorovi

Soutěžím v bikini fitness kategorii, ale věnuji se i zdravé stravě a přípravě fitness receptů :)

Komentáře

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Žádáme návštěvníky serveru amixnews.cz, aby v diskuzích či komentářích dodržovali zásady slušného chování a vyhnuli se vulgárním projevům. Redakce amixnews.cz, jakožto vlastník serveru, si vyhrazuje právo tyto příspěvky upravit či zcela vymazat.